fbpx

spa massage therapies

Τιμές από 25€

SPA MASSAGE THERAPIES

Wellness Massage

διάρκεια: 60′ τιμή: 30€

Η συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρει πολλαπλά σωματικά και πνευματικά οφέλη με αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας. Ένα χαλαρωτικό μασάζ εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με αργό ρυθμό και ήπιες κινήσεις. 

Deeply Warming Back, Neck and Scalp

διάρκεια 40′ τιμή 28€

Η τεχνική αυτή ξεκινά με ένα βαθύ μασάζ εστιάζοντας αρχικά στην πλάτη, κατόπιν στον αυχένα και στο τριχωτό μέρος της κεφαλής που βοηθά στη μείωση της έντασης των μυών και στην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μια σειρά διατάσεων στην περιοχή του αυχένα. 

Balance Massage

διάρκεια 60΄ τιμή 35€

Η εφαρμογή μέτριας πίεσης στο Balance Therapy έχει σχεδιαστεί ιδανικά για να αυξάνει τη ροή οξυγόνου στο αίμα και να απελευθερώνει τις τοξίνες από τους μυς.

 

Cupping Therapy – Βεντουζοθεραπεία

διάρκεια 65′ τιμή 45€

Η βεντουζοθεραπεία  ή cypping therapy είναι μια εναλλακτική θεραπεία η οποια
προσφέρει θεαματικά θεραπευτικά αποτελέσματα, αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών. Η Θεραπεία με βεντούζες έχει ως στόχο να ανακουφίζει τον μυϊκο πονο, βοηθα στη χαλάρωση των μυών και της περιτονίας. Προάγοντας καλύτερη ροή αίματος και μειώνοντας την ένταση. Προσφέρει αισθηση ευεξίας και μειώνει το στρες. 

Deep Tissue Massage

διάρκεια 35’/50’/65′ τιμή 25/30/35 €

To Deep Tissue Massage εστιάζει στα βαθύτερα στρώματα των μυϊκών ιστών με στόχο την ανακούφιση των εντάσεων, την καλύτερη κυκλοφορία αίματος και τη βελτίωση της ελαστικότητας των μυών. Μια θεραπεία για όσους χρειάζονται ένα ισχυρό μασάζ. Ιδανικό και για αθλητές.

 

Slimming program – διάρκεια 60′ – τιμή 35 €

Επαγγελματική θεραπεία σώματος για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας σε τρία βήματα . Αποσυμφορίζει τις προβληματικές ζώνες από κατακρατήσεις και οιδήματα.

**δεν προτείνεται η εφαρμογή της θεραπείας σε ενεργές δερματικές νόσους,ευρυαγγείες, κιρσοί,φλεβίτης, χρόνιες παθήσεις και δερματικά αυτοάνοσα νοσήματα.

 

Four Harmonies

διάρκεια 30’/60’/75′ τιμή 30/60/75 €

H Συγκεκριμένη θεραπεία πραγματοποιείται από δύο θεραπευτές ταυτόχρονα με αρμονικές κινήσεις. Είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ το οποίο δίνει σαν αποτέλεσμα ευεξία, ανακούφιση και γαλήνη.

Lava Shell massage με κοχύλια

διάρκεια 70′ τιμή 75€

Το μασάζ με τα Lava Shells ( θερμαινόμενα κοχύλια) σας προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία. Η ακτινοβόλα θερμότητά τους απομακρύνει την ένταση, καταπραϋνει ενοχλήσεις και πόνους, ηρεμεί και χαλαρώνει ψυχή, σώμα και νου. Αυτό το εκλεπτυσμένο μασάζ με κοχύλια –αυτοθερμαινόμενα προσαρμόζεται στις προσωπικές σας ανάγκες συνδυάζοντας τις κατάλληλες τεχνικές .
Τα κοχύλια περιέχουν ένα ειδικό μείγμα το οποίο βοηθάει στο να αποκτήσουν θερμότητα είναι μια φιλική προς το περιβάλλον, υγιεινή και ασφαλής τεχική καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φυσικά. 

BNS (Back, Neck And Shoulder )

διάρκεια 60’/75′ τιμή 30/35 €

Ένα δημοφιλές μασάζ που εστιάζει στη συσσώρευση πίεσης σε όλες τις περιοχές γύρω από τον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και χαλαρώνει τους μυς του άνω κορμού. Βοηθά στην ανακούφιση από τους πονοκεφάλους και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Focus Massage

διάρκεια 30’/50′ τιμή 20/28€

Η θεραπεία προσαρμόζεται στις περιοχές του στρες και των εντάσεων, προσφέροντάς σας τη μέγιστη ανακούφιση.

 

Harmonic Strech

διάρκεια 75′ τιμή 50€

Στο Harmonic stretch πραγματοποιείται μάλαξη που γίνεται ταυτόχρονα με παθητικές διατάσεις προσφέροντας επιπλέον οφέλη στην ελαστικότητα των μυών και στην απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος. Χρησιμοποιούνται και ζεστές πετσέτες.

 

Candle Massage

διάρκεια 50′ / 65΄ τιμή 40/45 €

Το Candle Massage δημιουργεί μια γαλήνια ατμόσφαιρα που ταξιδεύει τις αισθήσεις και προσφέρει ευεξία και βαθιά χαλάρωση. Πραγματοποιείται με ζεστό ειδικό κερί το οποίο λιώνει και μετατρέπεται σε λάδι, ενώ απελευθερώνει τις βιταμίνες και τα στοιχεία των ελαίων που περιέχει.

 

Volcano Stones

διάρκεια 60’/75′ τιμή 50/55 €

Αποτελεί μία εις βάθος χαλαρωτική και θεραπευτική τεχνική για την αποφόρτιση των μυϊκών εντάσεων και τη μείωση του στρες. Οι πέτρες λόγω της θερμότητάς τους προσφέρουν αίσθηση γαλήνης και ταχείας ανακούφισης.

 

Anti-Cellulite Massage

διάρκεια 30′ τιμή 25€

Ένα εξειδικευμένο μασάζ κατά της κυτταρίτιδας με ειδικά προϊόντα τα οποία  βελτιώνουν δραστικά την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός μας. Προτείνεται για πιο άμεσα αποτελέσματα συνδυασμός με body wrap.

 

Anti-Cellulite Candle Massage

διάρκεια 45′ τιμή 28€

Πρόκειται για ένα καινοτόμο κερί με λιποδιαλυτικές ιδιότητες. Σε συνδυασμό με εξειδικευμένη μάλαξη κατά της κυτταρίτιδας, πετυχαίνει πιο γρήγορα αποτελέσματα ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα.

 

Aromatherapy Relaxing Massage

διάρκεια 60′ τιμή 60 €

Μια πραγματική απόδραση από το καθημερινό στρες.
Ένα τελετουργικό μασάζ με αργές ,χαλαρωτικές κινήσεις με διάφορα αρώματα που θα σας ταξιδέψουν.
Θα επιλέξετε με τον θεραπευτή σας το άρωμα που σας ξεκουράζει περισσότερο:
-πορτοκάλι και κέδρο για  αίσθηση τόνωσης
-άνθη νερατζιάς και λεμονιάς για αίσθηση δροσιάς
-ginger, μοσχοκάρυδο και κανέλα για ζεστή και γλυκιά αίσθηση.

 

Energing  Legs Treatment

Διάρκεια 35′ τιμή 35 €

Αν τα πόδια σας είναι βαριά και κουρασμένα, ήρθε η στιγμή για  μια μοναδική ανάλαφρη αίσθηση με τη δροσιά και την ανακούφιση που προσφέρουν οι διεγερτικές και τονωτικές ιδιότητες  αυτού του προγράμματος . 
Ιδανική επιλογή ακόμη και μετά από εντατική άσκηση  ή σπορ .
Το πρόγραμμα αυτό δεν είναι κατάλληλο για εγκύους και  θηλάζουσες.
 

Lymphatic Massage

Διάρκεια 60’ τιμή 28€

Διάρκεια 75′ + Face κόστος 33€

Το λεμφικό μασάζ είναι μια ήπια μάλαξη και πραγματοποιειται σε ολο το σώμα . Στόχος του είναι να προάγει την φυσική αποστράγγιση της λέμφου, την αποτοξίνωση του οργανισμού και να συμβάλλει στην μείωση της κατακράτησης υγρών .
Στο λεμφικό μασάζ χρησιμοποιούμε έναν συγκεκριμένο βαθμό ήπιας πίεσης και οι χειρισμοί εκτελούνται με ρυθμικότητα.

De-stress Full Face & Body

Διάρκεια 80’ τιμή 45€

Η συγκεκριμένη θεραπεία φέρνει ισορροπία και ανακούφιση από το στρες. Πραγματοποιείται σε όλο το σώμα με μέτρια πίεση και περιλαμβάνει μάλαξη στο προσώπο και στο κεφάλι.

 

Head – Neck massage

Διάρκεια 40’ τιμή 28€

Η θεραπεία Ηead- Neck massage στοχεύει στην περιοχή του τριχωτού της κεφαλής και στην περιοχή του αυχένα όπου συσσωρεύεται η πίεση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορει να ανακουφίσει τα συμπτώματα ενός πονοκεφαλου και να μειώσει το άγχος .

 

Summer Massage

Διάρκεια 70’ τιμή 40€

Νεα καλοκαιρινή θεραπεία για τον Ιούλιο – Αύγουστο

Η συγκεκριμένη θεραπεία θα σας ταξιδέψει με τα καλοκαιρινά αρώματα της και θα σας αναζωογονήσει . Περιλαμβάνει μασάζ μέτριας πίεσης σε όλο το σώμα με εξωτικό άρωμα monoi – ορχιδέας το οποίο ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.

 

κανε ενα δωρο

κλειστε ραντεβου

2 + 2 =